perjantai 22. syyskuuta 2017

Punaportin Blues starttasi kakkosdivisioonakautensa reippaanlaisella voitolla


PuB - KoriJarit 73-57 (46-17)

Punaportin Bluesin treenikesä ei ollut aivan valtavan kummoinen - mutta Seminaarin koulun valotaululle vasaroitu avausottelun lopputulos oli!

Nurmio-Lehtola-Wessman-Koivuniemi-Ränkimies. Siinä avausviisikko espoolaismiehistö KoriJareja vastaan. Vaihdossa Suonpää, Leinonen ja Kilpinen. Kentän sivustalla Utrio ja Uke. Kymmenen ukkoa kaikkinensa siinä, uuden kauden kynnyksellä.

Jo ykkösneljänneksellä oli parketilla pelkkiä onnistujia. Kotijoukkueen tuore vahvistus, Vantaan Pussihukista Hämeenlinnaan saapunut Miikka Wessman on sopeutunut joukkoon kuten kovan tason pelurilta sopii odottaakin. Wessman säkitti oitis kahdeksan pistettä ja hääräili avainroolissa, kun pirteä PuB takoi ykkösjakson tulokseksi messevän 23–9. 

MVP Joe Nurmio ja Eetu Koivuniemi tarjoilivat taustatulta nakkelemalla kaksi kolmipisteistä pussukkaiseen per sierainpari.

Toisella jaksolla ryhtyi nuori Onni Leinonen pelipäälle. Samoin Matias Suonpää. Kaksikon itseluottamus ratkaista välittyi katsomoon. Kun vielä sentteri Miikka Kilpinenkin intoutui upottamaan puolietäisyyden määrämittaiset heittonsa, kelpasi puoliaikatauolle poistua tilanteessa 46–17. Seitsenmiehinen KoriJarit oli väsynyt ja – menetettyään vieläpä yhden pelimiehen sairastuvalle – suurissa vaikeuksissa.

Ottelun jälkipuolisko ei muuttanut voimasuhteita. Kotijoukkue PuB oli perjantai-illan mittelössä fyysisempi, positiivisen röyhkeä ja puolustushalukas – siis eri väkevää kakkosdivisioonatasoa.

Pistemiehet: Nurmio 18, Wessman 15, Kilpinen 11, Leinonen 10, Koivuniemi 6, Ari Lehtola 5, Jukka Ränkimies 4 ja Suonpää 4.

"20 minsaa riitti." -Lassi Utrio, koutsi

"Joe Nurmio 5/5." -Lasse Vartiainen, katsoja