lauantai 30. syyskuuta 2017

Punaportin Bluesin kakkonen möyhensi Klaukkalan


PuB - KlaNMKY

75-47

PuB:n kakkosjoukkue avasi viitosdivisioonakautensa väkevästi - kotimatsista murskavoitto.

"Kyllähän minä sen lisenssin maksan", vakuuttaa kapteeni Lasse Vuorinen juuri ottelutapahtuman alla. Valkku Big Dog Mattilalla ei ole siis syytä huoleen.

Ja maksoi.

"Kauden ensimmäinen hyökkäys. Vuorinen painaa kolmosen sisään. Toinen hyökkäys. Mattila lämää kaukaa pussukkaan. Ja sitä rataa jatkuu vielä tovin." -Vuorinen

Seminaarin koululla pelattu ottelu oli alusta asti selvä. Avausjaksolla kenttätapahtumia dominoivat juuri edellä mainitut Vuorinen (18 pistettä: vapaaheitot 6/6 ja kolmipisteisiä neljä) ja Mattila - kaukoheitot löysivät osoitteensa kuin ohjelmoituina. Balkanin kenkäkauppias Igor Jacovic löysi niin ikään heitonjyväsensä.

Toisen kymmenminuuttisen päätteeksi pelin voitiin katsoa olevan sillä kukko, kun valotaululla seisoivat lukemat 24-8.

"Nopeita hyökkäyksiä pitää parantaa. Ne ovat laiskoja meillä." -Vuorinen

Kolmannessa erässä oli jo varaa opiskella uutta pelikirjaa... ja päätösjaksolla nollattiin kolmen aiemman kymmenminuuttisen tapahtumat, pelattiin fyysillistä koripalloa ja taottiin lukemiksi varsin tuhmat 75-47.

Ottelu ei kuitenkaan ollut pelkkää riemujuhlaa. Kaius Karjun pohje sanoutui irti yhteistyöstä, ja olipa vielä tuleva toinenkin vallan merkillinen tapahtuma, joka ikään kuin kuvasi kauden avausottelun valtavaa tunnelatausta ja oman psyykkisen todellisuuden nuorallatanssimisen vaikeutta.

"Jukka Hillo sai viidennen virheen ja kiskaisi, siinä yleisön edessä, paidan päältään, ja marssi kentän sivuun. Se oli karmea näky. Joukkue määräsi kurinpitokäsittelyn seuraaviin treeneihin." -Petu Mattila

"Uhka on, että menetämme loputkin katsojamme." -Vuorinen

PuB 2 pelaa seuraavan ottelunsa tiistaina vieraissa.