Punaportin Blues puolusti Pantterit puuduksiin

PuB - Pantterit
93-85 (59-43)

Kotimatsi kävi
jännäksi vasta viime minuuteilla.

PuB:n kauden toinen ottelu koripallon miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa pelattiin Seminaarin koululla, jonne vastustajaksi saapui helsinkiläinen Pantterit. Kaksinkamppailu päättyi kotijoukkueen hyväksi 93–85.

Avausneljännes lupasi hyvää. Kentälle astelivat pistepyssyt Lassi Utrio ja Timo Turunen, jotka taannoisesta voitokkaasta kaudenavauksesta puuttuivat. Ja hyvää saatiinkin. Korinteko jakautui tasaisesti, kun PuB takoi valotaululle innostavat lukemat 31–21.
Miikka Wessman, Joe Nurmio ja Eetu Koivuniemi ryhtyivät tekemään tulosta toisella kymmenminuuttisella. Kukin kolmesta kapusi jo kymmeneen henkilökohtaiseen pisteeseen. Peli oli fyysistä – virheitä puhallettiin puolin ja toisin – mutta herrasmiesmäistä. Puoliaikatulokseksi kirjattiin 59–43.
Kolmannessa erässä PuB:n puolustus kävi yhä rautaisemmaksi. Jukka Ränkimies puolestaan kunnostautui hyökkäyslevypallotaisteluissa. Pistekaula venyi jo pariinkymmeneen, ja viimeiselle pikkutauolle käytiin tilanteessa 80–59.
Päätösneljänneksellä 11-miehinen kotijoukkue tarvitsi aikalisän, sillä samanvahvuinen pantterilauma käynnisti raivoisan 17–5-loppukirin. PuB hermoili kovin, mutta sai pidetyksi otteen itsellään loppuun saakka. PuB jatkaa tappioitta.
Pojoäijät: Utrio 16, Nurmio 14, Ville Reponen 12, Wessman 11, Koivuniemi 10, Turunen 9, Miikka Kilpinen 9, Ari Lehtola 6, Ränkimies 4, Onni Leinonen 2 ja Matias Suonpää.

Kilpisen Miikka oli todella hyvä. Haastoi. Teki maaleja. Ja Jokke Nurmion pohje kramppasi lopussa siksi, ettei hän ole treenannut peruskuntoaan riittävästi Hämeenlinnan yössä.
-toimitsija B.D. Mattila

Ottelun sykähdyttävin hetki oli, kun Ränkimies tuli kentälle, kirmasi itsensä uuvuksiin ja otettiin takaisin vaihtopenkille. Tänä koko aikana ei ehtinyt pelikellosta kulua sekuntiakaan.