Punaportin Blues lietsoi koneistonsa päätösjaksolla himovireeseen, majuri Utrio moukaroi tosi tuhmat 34 pistettä - Yökoris kaatui lopulta selvin lukemin

PuB - HNMKY
Yökoripallo
Knights

79-65 (40-33)

Punaportin Blues isännöi helsinkiläistä Knightsia koripallon miesten eteläisen alueen 2. divisioonan ottelussa Seminaarin koululla. Kärkipään kamppailu päättyi kotijoukkueen voittoon 79–65.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen alkoi sähäkästi. Kumpikin joukkue paiskoi kaukoheittoa oikein urakalla – mutta vain PuB onnistui. Timo Turusen ja Lassi Utrion kolmipisteiset innostivat koko joukkueen kahmimaan korisuorituksia, ja jaksovoitolla 21–8 laitettiin sarjakolmonen oitis ahtaalle.

Puolustuspelissä laiskoteltiin hieman. Levypallotilanteissa vastustajaa ei suljettu pois, vaan se päästettiin yrittämään uudelleen ja uudelleen. Kaukoheitotkin sallittiin. Utrio ja Miikka Kilpinen pitivät osumillaan kotijoukkuetta pinnalla puoliaikatauolle (40–33) saakka.

Kolmas erä toi PuB:lle varmoja ohiheittoja ja Namikalle epätodennäköisiä täysosumia. Vierailija kiri hiljalleen rinnalle – ja neljän minuutin takaa-ajon päätteeksi ohi. Utrio käänsi erehtymättömillä vapaaheitoillaan pelin PuB:lle; viimeiselle pikkutauolle poistuttiin tilanteessa 55–54.

Päätösneljänneksellä nähtiin kotijoukkueelta uskomaton rynnistys. Kilpinen ja Utrio saivat rinnalleen Ari Lehtolan, joka pyssytti korinsa, kun niitä tarvittiin. Hurmiossa pelannut PuB vei potin.

"Tämän ottelun kohokohta oli, kun valmentajamme Joe Nurmio käveleskeli ennen ottelua kentän reunamilla ja työsti jalkojensa välistä KAHDEN PALLON KASIA." -Majuri Utrio

Pisteet: Utrio 34, Kilpinen 16, Turunen 13, Lehtola 9, Eetu Koivuniemi 5, Jukka Ränkimies 2, Matias Suonpää ja Onni Leinonen.