maanantai 18. joulukuuta 2017

Fanien unelmat Punaportin Blues 2:n noususta nelosdivisioonaan tiivistyivät tuhnuksi Malmin Palloiluhallin julmassa pyllysaunassa

HNMKY Academy -
Punaportin Blues 2

89-66

Koripallovuosi 2017 päättyi PuB:n kakkosjoukkueen osalta murheellisissa merkeissä. Namikan akatemia löylytti hämeenlinnalaisporukkaa "jotain 30" Malmin tylyssä illassa. Edellisen ottelun, kevättalvella 2017, PuB VOITTI "jotain 30". Mitä ihmettä tässä välissä on tapahtunut?

Sarjataulukosta sitä ei saattanut aavistaa - kuten ei yleensäkään. Taulukot ovat... vain taulukoita.Antti Rupoman Ruponen. Nuori Aleksi Tuomi. Kotti Kotilainen. Juha J-Hawk Haukka. Lärry Vuorinen. Maikel Alicante. Onni Leinonen.

Seitsemällä miehellä lähdettiin kohti Academyn kotiluolaa.

Sydäntä tykytytti ottelun alla tuoreen PuB 2 -vahvistuksen Maikel Alicanten debyyttiottelu ja onnistuminen siinä. Maikel on espanjalainen vaihto-oppilas, joka hylkäsi Costa Blancan rannikot ja mehevät viinialueet vain päästäkseen mukaan PuB 2 -porukkaan ja näihin yömyöhän vierasmatseihin...Edellinen ottelu oli PuB:n riemujuhlaa - vielä kevättalvella 2017, siis! RAPORTTI ja KUVATNyt oli toinen ääni kellossa.

Ottelutapahtuma kapteeni Vuorisen silmin

Vastustaja oli nuori ja nälkäinen. Me emme olleet varsinaisesti kumpaakaan. Nuoriksi emme enää muutu, ja nälästäkään ei ollut tietoa Keimolassa ja mäkkärissä vietettyjen pysähdysten jäljiltä.Oma pelituntumani oli melko mukava, mistä annan kiitokset hyvälle valmistautumiselle. Olin nimittäin paistanut joulumunkkeja koko päivän, ja ilmiselvästi munkkien paistorasva oli voidellut niveleni miellyttävään asentoon illan ottelua varten.

Tosiasiallisesti tässä kävi nyt niin, että nuori vastustajamme juoksi meidät nurin.

En syytä tappiosta runsaita poissaolojamme, mutta kyllähän se poissaolojen määrä näkyi. Rampa ja kankea joukkiomme ei jaksanut juosta vastustajan nuorisolauman perässä.

Ottelu oli tasainen ensimmäiset kolme erää, mutta heti viimeisen neljänneksen alusta alkaen alkoi vastustajan kevyt jalka olla meille liikaa - ja ero kasvoi rumaksi.

Positiivista ottelussa oli nuoren Aleksi Tuomen miehekäs esiintyminen korin lähellä.

Positiivinen oli niin ikään Maikel Alicanten ensiesiintyminen PuB 2 -paidassa - reipas esitys ja kelpo sisääntulo joukkueeseen.

Haukan Juha oli hyvä joukkueenjohtajan roolissa. Täytti ripeästi pöytäkirjan.

Illan negatiivisin asia oli Malmin Palloiluhallin piha. Ensinnäkin se oli vaarallisen liukas, ja toisekseen paikallinen parkkipate antoi ottelun aikana Rupos-Antille pysäköintivirhemaksun eli kansan kielellä sakot. Maksullinen pysäköinti yllätti autoilijan - ja muutkin maalaiset. Ei kohonnut joulumieli tästä.

Huomioita ottelutapahtumasta (kapteenin silmin)

Oli kiva pelata, kun lehtereillä oli yleisöä. Kaikki kolme katsojaa olivat välillä paikalla jopa samaan aikaan, joten aistittavissa oli oikeaa urheilutapahtuman henkeä!

Tuomaripari oli hyvä. Kun tuomareita syytettiin mahdollisesta linjan puutteesta, totesi herrasmiestuomari, että linja se on sekin, että välillä vihelletään ja välillä ei. Se oli niin laittamattomasti sanottu, että näytin peukkua ylöspäin.

Kotti riehui hyvät tehot ja sykähdytti runsaslukuista yleisöä syöksymällä ns. lattiapallon perään peräti kahdesti. Lieneekö sattumaa, mutta aamutelkkarin uutisissa kerrottiin, että Malmin geologisella asemalla oli havaittu pientä maanjäristystä vastaavat lukemat kahdesti sunnuntai-illan aikana.


Syyskausi on nyt niin sanotusti pulkassa ja kapteenilla hyvä mieli. Toivotan tämän blogin lukijoille ja kaikille sidosryhmillemme hyvää joulua! -kapu
Pistemiehet: Vuorinen 28 (MVP), Tuomi 15, Kotti 12, Maikel 7 ja Leinonen 4.

(Joulutauon aikana PuB 2 -leirissä selvitetään, miten kummassa kolmenkymmenen pisteen voitto morfaantui kolmenkymmenen pisteen tappioksi...)