keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Miikka Wessmanin unelmapelikään ei riittänyt - Punaportin Blues taipui viimeisillä sekunneilla

Punaportin Blues - Kori-80
80-84 (44-30)

Hämeenlinnalaisen Punaportin Bluesin koripallokausi miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa päättyi kotiotteluun Seminaarin koululla. Keravalainen lohkoviitonen Kori-80 ratkaisi mittelön päätösjaksolla. Lopputulokseksi kirjattiin 80–84.
Ensimmäinen jakso edettiin kotijoukkueen komennossa. Pisteitä tehtailtiin laajana rintamana, jokainen seitsemästä miehestä pääsi pisteiden makuun, ja Joe Nurmio esitteli väkeviä heitontorjuntataitojaan. Pikkutauolle käytiin ilahduttavassa tilanteessa 27–14.
Toisella neljänneksellä Nurmio kiskoi kolmipisteisiä, jotka innostivat Miikka Wessmanin ja Lassi Utrionkin korintekoon. Koriero saatiin pidettyä, sillä yhdeksänmiehinen nuorisoporukka ei vieläkään ryhtynyt vauhdinpitoon. Puoliaikatulokseksi kirjattiin 44–30.
Kolmannessa erässä PuB:n jokainen pelaaja äkkäsi korin alta Wessmanin, joka nosteli helppoja kakkosia säkkiin; tarkkakäsi tehtaili 25 minuutissa 19 pistettä. Piste-ero lukittiin kymmeneen, ja viimeiselle paussille poistuttiin johtoasemassa 62–52.
Päätöskympillä asetelmat kääntyivät päälaelleen. Kori-80 tuli neljällä kolmosella jo tasoihin. Viimeiset minuutit edettiin vuorovedoin, johtoasema vaihtui kori korilta. Keravan rynnistys oli nälkäisempi, joten haluttomampi sai väistyä. PuB pelaa taas lokakuussa – 3. divisioonassa.
Pisteet: Wessman (MVP) 25, Utrio 17, Nurmio 13, Ville Reponen 8, Timo Turunen 6, Eetu Koivuniemi 6 ja Miikka Kilpinen 5.

"Hei jätkät - onks meillä joukkuetta ensi kaudella?"