perjantai 9. maaliskuuta 2018

Punaportin Blues 2 oli kotiluolassaan ujosti eli kolmipisteisen verran kärkiporukkaa perässä


PuB 2 - Basket Team Helsinki 2012
57-60

Seminaarin koululla mittelivät keskikastin PuB 2 ja tappioton lohkokärki BTT Helsinki 2012.


Valkku B.D. Mattila koki ottelutapahtuman

Ensimmäinen ja toinen neljännes olivat juuri sitä kuuluisaa "niin pelaat kuin treenaat" -koripalloa. Vasta puolivälin tauolla keräsimme itsemme ja aloimme syöttämään palloa pelaajalta toiselle. Olen televisiosta nähnyt, että oikeat pelaajat tekevät niin.

Kolmannen kymmenminuuttisen sitten voitimme. Ja neljännessä aloimme pelata jopa ottelun voitosta. Sitten emokarhu Matti Kaasu Heikka loukkaantui. Vaihtoruletti häiriintyi, ja pian kentän paras pelaajakin, Kotti Kotilainen, pyysi päästä vaihtoon. Hän huohotti kovin.

Jaksoimme silti taistella. Aivan lopussa olimme jo tasoittamassa peliä - viemässä sitä jatkoajalle. Aikamme alkoi kuitenkin loppua, vuoromme oli aivan lopuillaan. Ja kun salivuokrat ovat tyyriitä, päätimme pelata homman varman päälle. Käytimme älykkyyttä. Loimme kolmen pisteen tappioasemassa kolmen pisteen heittopaikan Japo Postareffille, jotta pääsisimme ajoissa pois hallista. Strategiamme toimi. Ottelu ei venynyt yliajalle.

Kyllä en enää päätöserässä jaksanut edes juosta hyökkäyksiin. Katselin menoa takamatkalta ja tulin ratsuväkenä paikalle viimeisenä. Minut pitäisi ottelun ratkaisuvaiheissa korvata jollakin. Kaius Karjulla tai nuorella Aleksi Tuomella.

Sarjataulukko ottelun jälkeen. BTT jatkaa kärjessä, PuB 2 keskikastissa.