torstai 8. helmikuuta 2018

"Se oli sellainen torstai-ilta Porvoossa", totesi Majuri Utrio, kun paluumatkalla unille pääsemisestä unelmoi

Ravens - PuB
112-72

Hämeenlinnalaisen Punaportin Bluesin tappioputki on nyt yhtä vaille täyden kympin mittainen, kun porvoolainen Ravens, sarjataulukon kakkonen, musersi vierailijansa jättilukemin 112–72.
PuB reissasi vain viiden miehen voimin. Joukkueen tavoite oli selvitä nelikymmenminuuttisesta ehjänä, ilman lisäloukkaantumisia. Ehjiä miehiä tarvitaan, kun aletaan toden teolla vältellä kakkosdivisioonasta putoamista.
Ensimmäinen erä oli armoton. Punaportin Blues lähti koettamaan voimia säästävää paikkapuolustusta – harjoittelematta. Kotijoukkue moukaroi kolmipisteisen toisensa perään, ja avausjakso päätettiin julmaan tilanteeseen 36–13.
Toisella neljänneksellä hämäläismiehistö piristyi. Ravensin heitot häirittiin ohi, ja omiakin korihanoja avattiin hieman. Parhaimmillaan käytiin jo 11 pisteen päässä, mutta puoliaikatulos 54–35 jätti toki vielä kurottavaa riittämiin.
Se viimeinen nälkäinen yritys iskeä jäi ensimmäiselle puoliajalle. Toisella jalka jo painoi liiaksi. Kotijoukkue rynnisti hämeenlinnalaisista viimeisetkin mehut pois hurjalla prässipuolustuksella, joka johti puhkiväsyneen PuB:n kymmenkuntaan pallonmenetykseen. Päätöserässä (24–22) palloteltiin vain loppuvihellystä odotellen.

"Ei se mitään - voihan niitäkin olla vaan viis!" -Timo Turunen Riksun motarirampilla

Pistemiehet: Lassi Utrio 32, Timo Turunen 18, Eetu Koivuniemi 12, Jukka Ränkimies 8 ja Ville Reponen 2.
PuB pelaa seuraavan ottelunsa torstaina klo 20 Seminaarilla ylivoimaista lohkokärkeä Tapiolan Honkaa vastaan.