lauantai 17. maaliskuuta 2018

Punaportin Blues taisteli Munkkiniemessä kolmen jakson ajan - sitten Kartanon Herrat painoi hissin kolmosdivisioonaan vievän painikkeen pohjaan

KaHe - PuB

84-65

Hämeenlinnalaisen Punaportin Bluesin kausi koripallon miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa on yhtä matsia vaille valmis. Kauden viimeistä edellinen ottelu pelattiin Munkkiniemen Yhteiskoululla, jossa Kartanon Herrat vesitti PuB:n unelmat sarjassa säilymisestä. Ottelu ratkesi päätösjaksolla ja päättyi lopulta murskalukemiin 84-65.

PuB oli pakkovoiton edessä, sillä joukkueen jahtaama Kotkajengi oli voittanut aiemmin päivällä oman ottelunsa. Avausjakso oli vain kuuden miehen voimin reissanneelle PuB:lle vaikea. Kotijoukkue KaHe oli päättänyt juosta hämäläiset väsyksiin - ja sen se teki. Ensimmäisen kymmenminuuttisen päätteeksi seisoivat valotaululla tylyt lukemat 33-15.

Toisessa erässä sai PuB juonen päästä kiinni. Isot miehet tehtailivat koreja ja usko palasi. Puoliaikataukoa käytiin viettämään tilanteessa 44-35.
Piste-ero kurottiin seitsemään kolmannella neljänneksellä, mutta sen likemmäs ei vauhdikasta kotijoukkuetta päästy. Päätösjaksolla PuB:n fyysiset ja psyykkiset muurit murtuivat. Herrojen rynnäkkö tuotti 20 pisteen kaulan, jota ei ollut enää loppuhetkillä kiinni kiskominen.

Pisteet: Joe Nurmio 16, Miikka Wessman 15, Lassi Utrio 14, Miikka Kilpinen 10, Timo Turunen 8 ja Ville Reponen 2.

"Ensimmäisen jakson [33-15] pelillämme me olisimme hävinneet kaikille tämän valtakunnan koripallojoukkueille - mikrot mukaan lukien." -Majuri Utrio

PuB sijoittuu 12:n joukkueen lohkonsa viimeistä edelliseksi, ja joukkue päättää kautensa Seminaarin koululla 28.3. klo 20 alkavassa ottelussa. Vastustajaksi saapuu Keravan Kori-80.