PuB 2 voitolla lohkokärkeen

Kuntokorisukot - PuB 2
36-48

Maunulan liikuntahallin väestönsuojassa ottivat mittaa toisistaan helsinkiläiset ja hämäläiset ukot. Jälkimmäiset osoittautuivat kuuden korin verran kyvykkäämmiksi.

Pakilan Visan alajaos Kuntokorisukot jaksoi PuB:n kakkosen kyydissä ensimmäisen puoliajan verran. Puoliaikatilanne 18-19 antoi odottaa tiukkaa ottelua, mutta sitä ei saatu, sillä Lasse Vuorinen katsoi paremmaksi huilata sivussa jo toisen kymmenminuuttisen alusta lukien. Alaraajavamma juili. Tämä taktinen oivallus varmisti voiton hämeenlinnalaismiehistölle.

Pojot: Postareff 10, Jacovic 10, Vuorinen 7, Heikka 5, Rupoman 5, Jukka 5, Kotti 4 ja Hillo 3. (Näistä tulee yhteensä 49 pistettä, mutta silmällä metsään, joka vanhoja muistelee.)

"Olen vihainen. Nämä ovat juuri niitä voittoja, jotka nostavat meidät ansaitsemattomasti lohkokärkeen." -Coach B.D. Mattila